Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

EE MVA LV MVA EE VMVA LT VMVA  

Ran-Plan Chocomotion "Pitsi" Sukutaulu

emä: FI MVA EE MVA LV MVA EE VMVA LT VMVA LV VMVA BALT VMVA LTVV-15 BH Concurrido Pintada / isä: Chocoesmosef de Ubrique

narttu, beige valkoisin merkein, synt. 01.10.2009

säkäkorkeus: 41 cm, paino: 11 kg

Lonkat: A/A, Kyynärpäät: 0/0, Silmät: OK (2010, 2012) & prcd-pra: clear by parentage

Kilpirauhanen: T4/TSH: OK, tgaa: neg., Normaali pentu- ja aikuispurenta, Kaikki hampaat, Erinomainen perusterveys

Jälkeläiset: Ran-Plan E- pentue (04/2012), Ran-Plan I- pentue (09/2014)

Metsästyskoirien jäljestämiskokeet (mejä): AVO3

Näyttelyt:

Suomi: JUN-EH, AVO-ERI

Viro: AVO-ERI, VET-ERI

3 x SERT, 1 x vet-SERT, 3 x PN1, 1 x PN2, 2 x ROP, 1 x VSP, 1 x ROP-VET

Latvia: AVO-ERI, VET-ERI

2 x SERT, 1 x VETSERT, 3 x PN1, 1 x ROP, 2 x VSP

Liettua: AVO-ERI

2 x CACIB, 3 x SERT, 2 x VETSERT, 4 x PN1, 1 x PN2, 3 x ROP, 1 x VSP

 

Tittelit:

Viron muotovalio

Latvian muotovalio

Viron veteraanimuotovalio

Liettuan veteraanimuotovalio

 

om. Sari Kangassalo, Rusko & Reetta Lehtonen, Hämeenlinna

"Typical. Correct head. Well set ears. Good expression and picmentation. Correct skull. Good front. Little short neck. Level topline. Well set tail. Good chest. Correct angulation behind, good front. Sound movement." AVO-ERI3, tuom. Nagler-Magal Yolanda

blogi

Piitun hartaasti odotettu toinen pentue syntyi lokakuussa -09. Olin etukäteen päättänyt, että pidän siitä itselläni yhden nartun. Pentuja syntyi kahdeksan, joista kolme oli narttuja. Pentujen kasvaessa ja kehittyessä blondi tyttö ihastutti jatkuvasti sitkeällä ja vilkkaalla luonteellaan ja niinpä valinta oli tehty. Pitsi oli mahtava pentu; rohkea ja itsevarma tyyppi, joka syttyi kaikkeen yhteiseen tekemiseen heti ja oli aina valmis mitä ikinä tehtiinkään. 

Pitsi on persoona isolla P:llä. Treenitilanteissa hyvin sähäkkä ja tosikko "kaikki tai ei mitään"- tyyppi, mutta vapaa-ajalla sillä on pilkettä silmäkulmassa ja omat jutut. Harrastan Pitsin kanssa verijäljestystä, tokoa ja rally-tokoa. Pitsi rakastaa tekemistä yli kaiken ja se on erittäin kiihkeä ja intensiivinen, mutta myös vähän äänekäs ja välillä kärsimätön. Se ei ole ohjaajapehmeä, mutta sillä on vahva halu miellyttää. Pitsissä on haastavaa se, että koska tekeminen on itsessään niin palkitsevaa, ei ole väliä meneekö oikein vai väärin, koska jo uusi käsky on sille palkka. Arkielämässä Pitsi on helppo koira; se pysyy aina lähellä, se on hyvin ystävällinen ja se on missä tahansa kuin kotonaan.

Pitsin ensimmäiset pennut syntyivät huhtikuussa 2012 ja toiset samasta uroksesta syyskuussa 2014. Pitsi on erinomainen ja luontainen emä, joka nauttii pentujensa kanssa olemisesta syntymästä luovutuspäivään asti. Pitsin pennut ovat osoittautuneet hyvin vilkkaiksi ja työintoisiksi yksilöiksi. 

Olen ollut tähän koiraan erittäin tyytyväinen. Arvostan erityisesti sen hyvää itseluottamusta ja sen vahvaa halua tehdä kanssani asioita. Pitsi on aina ollut supersosiaalinen luonne olipa kyseessä sitten ihmiset tai koirat. Mikään mielistelijä Pitsi ei ole, vaan se säilyttää aina itsekunnioituksensa ja kulkee selkä suorana. Pitsi taitaa olla vähän itserakas minäminä- tyyppi. Se tunkee kuononsa epäröimättä joka paikkaan ja haluaa aina olla ja mennä ensimmäisenä.

 

^ Pitsi pentuna

Pitsi toukokuussa 2015.

^ Varpaidenlämmittäjä.

Pitsi 01.08.2015 Tarto (Viro): AVO-ERI1 SA PN1 SERT VSP,

tuomari: Maria-Luise Doppelreiter, Itävalta

©2019 kennel Ran-Plan Perro De Agua Español - suntuubi.com